Equipaments esportius locals

Mitjana: 2.4 (5 vots)

api
csv
json
rdf
xml

Equipaments esportius dels municipis de la província de Barcelona. 

Aquest conjunt de dades inclou dos data sets: En primer lloc, la llista de complexos esportius municipals. Un complex pot tenir una o diverses instal·lacions. Conté la localització dels complexos esportius.

L'altre data set llista les instal·lacions que es troben a dins dels complexos esportius, i inclou instal·lacions de diversos tipus (pistes, carrils bici, sales, piscines, rocòdroms, etc.). Aquest data set indica qui és el gestor de cada instal·lació, per quin tipus de gestió està regida, la descripció, superfície, horari d'obertura, etc. El camp "complex esportiu" relaciona aquest data set amb l'anterior, ja que indica a quin complex pertany cada instal·lació esportiva.

 

Els enllaços de les dades en format XML, JSON i CSV, per evitar la sobrecàrrega del sistema, llisten només els 100 primers equipaments esportius. Podeu recuperar la resta de registres (més de 13.000) filtrant o paginant les dades tal com s'indica a la documentació de l'API. 

 

Tema principal: 
Titularitat de les dades: 
Gerència de Serveis d'Esports
Col·leccions de dades: 
RecursDescripcióFreqüència d'actualitzacióFormatsVisors
Llista de complexos esportius municipals
Sota demanda
Instal·lacions de diversos tipus (pistes, carrils bici, sales, piscines, rocòdroms, etc.) que integren els complexos esportius municipals
Sota demanda