Datasets més consultats

Aquest és el rànquing de conjunts de dades més consultats del portal.
Les visites mensuals corresponen a les que ha rebut cada conjunt de dades durant el mes vigent. Les visites totals fan referència a les vegades que s'ha consultat des de la seva publicació al catàleg.

Contingut complet publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOPB) diari i també segmentat per emissor. Es tracta d'informació pública dels anuncis referents a notificacions, ordenances, oposicions, pressupost, licitacions, normativa, plecs de clàusules de l'administració local i de justícia de la província de Barcelona. Contingut diari del BOPB segmentat per tipus d'emissor: 

Visites: 111 aquest mes / 274 aquest any

Oposicions d'accés lliure de les administracions públiques catalanes; borses de treball; altres convocatòries d'interès; normativa genèrica que regula les oposicions d'accés lliure de les administracions públiques catalanes; oferta pública de la Diputació de Barcelona. Cercador d'Informació i Documentació Oficials (CIDO).

Visites: 81 aquest mes / 197 aquest any

Representació de la xarxa local de carreteres amb el codi corresponent a cada carretera.

Visites: 40 aquest mes / 85 aquest any

Agenda d’activitats turístiques de la demarcació de Barcelona, filtrable per comarca, ciutats i pobles, tipologia d’activitat i data d’inici i final. Inclou imatges, localització, etiquetes i categoria de cada activitat.

Visites: 38 aquest mes / 164 aquest any

Catàleg de masies de la província de Barcelona. Localització, imatge i classificació de les masies incloses dins del catàleg prescriptiu en el planejament general de 12 municipis de la demarcació:

Visites: 37 aquest mes / 302 aquest any

Adreces postals de l'àmbit territorial dels ajuntaments de la província de Barcelona, actualitzats i publicats segons els estàndards establerts a escala europea.

Visites: 37 aquest mes / 104 aquest any