Visors de dades

Actualment la API de dades obertes de la Diputació de Barcelona disposa de 3 visors propis per visualitzar les dades de cada recurs:

 

Graella

Mostra les dades en un format de files i columnes. Cada fila representa un registre i cada columna un camp; el títol de cada columna indica el nom del camp.

Exemple: Graella de l'agenda de les biblioteques

 

Calendari

Mostra per tots aquells recursos que tenen camps amb dates associades un calendari navegable amb una anotació per cada registre i dia en què aquest es troba actiu.

Exemple: Calendari de l'agenda de les biblioteques

 

Mapa

Mostra per tots aquells recursos amb camps del tipus coordenada un mapa interactiu amb els registres geolocalitzats.

Exemple: Mapa de l'agenda de les biblioteques

 

Per navegar pels diferents visors des de l'API es poden seleccionar directament des de l'apartat "Totes les dades" o, un cop s'està visitant un visor, a través de les icones de la part superior dreta de la pàgina.

També aquí es pot trobar l'opció d'incrustació, que permet generar codi en HTML (iframe) per poder mostrar directament el visor en altres pàgines web. Per poder fer-ho, després de clicar el botó d'incrustar, s'han de seleccionar totes les opcions que es desitgin de la finestra emergent que apareixerà i copiar (i posteriorment enganxar a la pàgina desitjada) el codi que generat.