Apps i webs fetes amb les nostres dades

Consulta aquí les apps i webs desenvolupades amb dades obertes de la Diputació de Barcelona.

Envia'ns la teva app

Agenda Diba mostra les activitats organitzades per diversos serveis de la Diputació de Barcelona, com ara la Xarxa de Biblioteques, els museus locals i teatres, els parcs naturals de la demarcació i les activitats d'interès turístic.

Desenvolupador: Diputació de Barcelona

Aquesta app mostra les biblioteques públiques de la província de Barcelona més properes a la posició de l'usuari o respecte la localització que s'indiqui i les activitats que s'hi fan.

Desenvolupador: Diputació de Barcelona

Diba+Directori permet localitzar qualsevol treballador o departament de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de la demarcació amb una simple cerca.

Desenvolupador: Diputació de Barcelona

Itineraris Parcs és una aplicació gratuïta que ajuda a planificar els itineraris senyalitzats dels 12 espais naturals de la Diputació de Barcelona. S'hi poden trobar més de 180 tracks i més de 440 punts d'interès.

Desenvolupador: Diputació de Barcelona

Guia oficial dels espais naturals protegits gestionats directament o en consorci per la Diputació de Barcelona.

Desenvolupador: Diputació de Barcelona

Portal turístic de la demarcació de Barcelona. La Diputació de Barcelona, a través de la marca Barcelona és molt més, promou el desenvolupament social i econòmic dels municipis de la província de Barcelona a través del sector turístic.

Desenvolupador: Diputació de Barcelona

El cens d’activitats amb establiment dels municipis inclou activitats de diversos sectors econòmics: industrial, comercial, serveis, recreatives, etc.

Portal web amb un visor de dades que permet la consulta dinàmica dels resultats d'enquestes d'hàbits i percepció ciutadana realitzades als municipis de menys de 10.000 habitants de la província de Barcelona. Les enquestes tracten diferents àmbits

Desenvolupador: Diputació de Barcelona

Aplicació mòbil que informa de totes les subvencions d'àmbit català que les institucions del tercer sector poden demanar. 

Desenvolupador: Asesora 3ts

Mapa de gènere dels ajuntaments que conformen la demarcació de Barcelona. En aquest mapa podeu veure la proporció de regidors i regidores a cada un dels 311 municipis de la província de Barcelona.

L'aplicació ja no està disponible.

Desenvolupador: Jordi Borràs