Comerços dels municipis

Data de recepció: 
3/05/2017
Proposat per: 
Sol·licitant
Estat: 
En estudi
Descripció resumida de la petició: 

Ens agradaria disposar d'un llistat de comerços de cada municipi per tal de poder afinar més l'app que hem desenvolupat. Gràcies.

 

Resposta: 

La Diputació de Barcelona ha desenvolupat el GIA (aplicació informàtica per a la gestió de les activitats). Es tracta d'una aplicació corporativa que oferim als ajuntaments en el marc del suport i assistència en matèria d'activitats. Els ajuntaments hi accedeixen prèvia sol·licitud en el Catàleg de serveis corporatiu i l'acceptació d'unes condicions d'ús. La gestió del manteniment de la informació i l'accés a aquesta correspon a cada ajuntament i no disposa d'una habilitació per al públic privat.

No obstant això, una part pública de la informació es bolca com a capa al SITMUN (sistema d'informació geogràfica de la Diputació de Barcelona). Actualment estem redissenyant aquesta capa i treballant per l'automatització del bolcatge de la informació per mantenir-a sempre actualitzada, ja que en alguns casos estava quedant desfasada. També estem treballant per oferir als municipis la possibilitat que determinada informació estigui disponible en dades obertes.

Quan aquesta opció estigui activada, ho anunciarem a través d'aquest portal.

Vota: 
Encara sense vots

Afegeix un nou comentari