Rànquing d'iniciatives de reutilització de dades

Iniciativa Barcelona Open Data engega un repte per recopilar els millors projectes, productes i experiències en l'ús de dades obertes. Els projectes que es presentin a la convocatòria poden ser visualitzacions de dades publicades als portals de dades obertes o bé aplicacions concretes de dades obertes obtingudes d’una o diverses fonts, en les quals una de les fonts sigui de l’entitat que participa al repte.

El termini per presentar propostes està obert fins al 10 de novembre. Posteriorment, un jurat format per persones altament qualificades del sector debatrà quines són les millors propostes i elaborarà la llista dels millors projectes d’obertura de dades públiques de Catalunya, tant en l’àmbit de les institucions públiques com d'iniciatives de caràcter privat o personal.

El dia 20 de novembre es farà públic quines han estat escollides les tres millors propostes a l’estand de la Diputació de Barcelona a la Smart City Expo.

Les inscripcions per participar al rànquing es poden fer a través del formulari següent: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdd0fyfecJheX_wNlXN0XvDrdydaXQoY6Dr_VoPGvphs7bWTg/viewform.