municipals

Publicació automatitzada de les sol·licituds d'accés a la informació pública

resum del procés d'automatització de publicació de les dades

Les dades de les sol·licituds d'accés a la informació pública dels municipis provenen del gestor d'expedients i es poden publicar de manera automatitzada als portals de transparència i de dades obertes municipals. Aquest recurs està disponible per a prop d'un centenar dels ens locals que treballen amb les eines per a la digitalització de la gestió municipal SeTDIBA proporcionades per Diputació de Barcelona.

Quins avantatges aporta aquest nou servei?

Dades per avaluar la salut dels municipis

Foto final amb tots els participants a la jornada.

La Diputació de Barcelona ha organitzat una expedició de dades sobre salut. Durant aquesta jornada de format innovador participants amb perfils complementaris han treballat per trobar noves fonts de dades i definir indicadors per conèixer l’estat de salut dels municipis de Barcelona. 

Expedició de dades sobre salut

La Diputació de Barcelona organitza per al proper dimecres, 2 d’octubre una expedició de dades sobre salut. Es tracta d’una jornada participativa en què persones amb perfils diversos col·laboraran per trobar indicadors per conèixer l’estat de salut dels municipis de Barcelona. 

Els objectius són, d’una banda, trobar noves fonts de dades amb la mirada posada en els factors determinants de la salut i, a partir d’aquestes dades, establir un conjunt bàsic d’indicadors en l’àmbit de la salut pública local, considerant especialment els municipis que tenen menys de 10.000 habitants.